HTML

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/"><img alt="Creative Commons Licenc" style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/2.5/hu/88x31.png" /></a><br />This <span xmlns:dct="http://purl.org/dc/terms/" href="http://purl.org/dc/dcmitype/Text" rel="dct:type">Mű</span> by <a xmlns:cc="http://creativecommons.org/ns#" href="http://azsiakincsei.blog.hu/" property="cc:attributionName" rel="cc:attributionURL">PusiKat</a> is licensed under a <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/">Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország License</a>.<br />Based on a work at <a xmlns:dct="http://purl.org/dc/terms/" href="http://azsiakincsei.blog.hu/" rel="dct:source">azsiakincsei.blog.hu</a>.<br />Permissions beyond the scope of this license may be available at <a xmlns:cc="http://creativecommons.org/ns#" href="http://azsiakincsei.blog.hu/" rel="cc:morePermissions">http://azsiakincsei.blog.hu/</a>.

Musashi..

2012.08.31. 21:21 PusiKat

A japán Musashi...videó részletekkel.

Miyamoto Musashi (1584-1645) éltén keresztül mutatja be ez a sorozat, az akkori Japán életét, történelmét.

Musashi 1584-ben született Shinmen Takezo néven. Életének korai éveiről nincsenek pontos adatok, csak azok vannak, amiket Ő a könyveiben megemlített.

Musashi kép.jpgA későbbiekben is sok a találgatás. De ez nem változtat azon a tényen, hogy Japán szerte hírnevet szerzett magának, a különleges harctechnikájával, sorozatos győzelmeivel. Musashi a maga idejében, verhetetlen volt. Az országot járva a kihívást kereste. Kereste a legjobb kardforgatókat, hogy tudását, erejét összemérhesse velük.Idősebb korában iskolát alapított, ahol saját technikáját oktatta.

Halála előtt öt könyvet írt, amelyet útmutatónak szánt a későbbi nemzedékeknek. Musashi életén keresztül megismerkedünk a japán emberek csodálatos egyéniségével, szenvedéseivel, a szerelem, a szeretet csodálatos hatalmával.

Első rész: Erős vagyok!

A folytatást az "ezomix" blogban olvashatod.

A kép forrása:Wikipédia.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat japán harcos musashi

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiakincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr64744722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása